Curator en op zoek naar een partner die opkoopt en met u mee denkt? 

AZ-Buy is u graag van dienst bij een faillissement. Wij werken discreet en professioneel. Wij brengen biedingen uit op het door u gewenste aanbod, zodat u het dossier snel kunt afsluiten. Moet het perceel/pand  netjes worden opgeleverd? AZ-Buy spreekt met u af in welke staat wij opleveren. Wij gaan er van uit u op deze wijze te ontzorgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen het dossier kunnen bespreken en u een passende aanbieding kunnen doen.
Quiebras_ESP.html
Bankruptcy_GB.html
Insolvenz_DE.html
Wie zijn wij?
E-mail ons!
Boedelruiming_NL.html
Deadstock_NL.html
Opkopers_NL.html
Contact_NL.html
Faillites_FR.html

AZ-Woningontruiming is een onderdeel van AZ-Buy. Wij zijn al jaren actief in de ontruiming in Gelderland, Apeldoorn en omgeving met een service van het hoogste niveau. AZ-woningontruiming bied u een totaal concept waarbij ontzorgen op nummer #1 staat. Wij kopen uw boedel op voor de beste prijs. Op deze wijze krijgt een meubelstuk een 2e of zelfs een 3e leven. De woning wordt opgeleverd zoals u dat wilt. Voor woningontruiming in Apeldoorn staan wij voor u klaar! Voor woningontruiming in Gelderland kunt u ons bereiken op nummer 055-8441234 of e-mail info@az-buy.eu Neem contact met ons op en wij helpen u verder. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Wie_zijn_wij_NL.html
mailto:info@az-buy.eu?subject=Ik%20heb%20een%20vraag!
Contact_NL.html
Contact_NL.html
AZ-Buy_NL.html